Introducere

 

Site-ul www. euroclass.ro (numit în continuare “site”) este administrat de EUROCLASS INVEST SRL, cu sediul social în Str. Medgidiei, Bl.H2, Sc.D, Et.4, Ap.75, Cernavodă, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J13/1931/2006 având CIF 18782490 (numită în continuare “EUROCLASS INVEST SRL ”).

Informațiile conținute de acest site sunt cu scop informativ și sunt adresate clienților EUROCLASS INVEST SRL și nu se aplică altor jurisdicții. EUROCLASS INVEST SRL nu-și asumă responsabilitatea pentru acuratețea acestora dar va face tot posibilul pentru ca datele conținute de acest site să fie cât mai corecte și mai actuale. De asemenea, EUROCLASS INVEST SRL își rezervă dreptul de a modifica specificațiile produselor sau serviciilor descrise pe acest site în orice moment, fără nicio notificare prealabilă.

Legi și jurisdicții

Acest site a fost creat și funcționează în concordanță cu legile în vigoare în România. Pentru reglarea oricăror dispute referitoare la acest site, legile și tribunalele din România vor avea jurisdicție exclusivă.

Accesul

Utilizatorii au acces limitat, în interes personal, pe site-ul nostru. Orice utilizare în alte scopuri decât acesta nu este permisă.
Accesul limitat nu ii conferă dreptul utilizatorului de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor proprietarului site-ului, fără acordul prealabil scris al acesteia.

Copyright

Toate materialele integrate în acest site sunt proprietatea intelectuală a EUROCLASS INVEST SRL sau a partenerilor săi. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptând perioada de care este nevoie sa fie vizualizate on-line. Totuși, paginile complete ale site-ului pot fi tipărite dacă sunt destinate a fi folosite în scop strict personal.

Acceptarea termenilor și condițiilor

Website-ul www.euroclass.ro se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Prin utilizarea acestui website ați luat la cunostință și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în această pagină.