TERMOSCANNER CU RECUNOASTERE FACIALA

Scanare termică rapidă pentru siguranță sporită.
Protejează-ți angajații și clienții cu Euroclass Vision.

ODATA CU RELUAREA ACTIVITATII COMPANIILOR

publice și private și întoarcerea la birou a angajaților, apare necesitatea scanării termice, eficiente și rapide, a tuturor persoanelor ce intră în sediile companiilor. Această măsură de prevenție împotriva răspândirii bolilor și a infecțiilor virale este vitală în contextul creat de pandemia provocată de coronavirus (Covid 19).

Euroclass Vision este soluția care vă permite efectuarea rapidă și precisă a controlului termic și a recunoașterii faciale, utilizând o tehnologie avansată de recunoaștere facială și scanare termografică.

IDEAL PENTRU ORICE COMPANIE PUBLICA SAU PRIVATA


Intreprinderi Mici, Mijlocii si Mari


Hoteluri si Restaurante


Fabrici si Depozite


Scoli si Gradinite


Spitale si Unitati medicale

Intreprinderi Mici, Mijlocii si Mari
Sali de sport

EUROCLASS VISION

este un sistem de imagistică termică simplă, cu costuri reduse, conceput pentru automatizarea procesului de măsurare a temperaturii corpului. Are o precizie de ± 0,3 ° C (± 0,5 ° F) și include surse de căldură de referință. Oferă aceeași performanță ca un termometru temporal cu infraroșu, dar poate fi utilizat de la o distanță socială sigură.

Folosind tehnologie avansată termografică și de recunoaștere facială, Euroclass Vision poate efectua rapid scanări termice și de recunoaștere facială precise. În plus, poate fi integrat cu ușurință în sistemele de control și acces existente în cadrul companiei dumneavoastră.

AVANTAJELE SISTEMULUI EUROCLASS VISION

  • Sistemul poate fi pus imediat in funcțiune prin conectarea directă la rețea, fără costuri suplimentare de instalare
  • Nu este nevoie de personal dedicat care să controleze temperatura măsurată (având semnal acustic, vizual pentru înregistrarea valorilor ce depășesc limita programată)
  • Nu este nevoie de calibrare
  • Precizie ridicată a sistemului (+/- 0.3)
  • Dimensiuni mici, ușor de instalat și utilizat
 

CUM FUNCTIONEAZA SISTEMUL

Ușor de instalat și utilizat, sistemul poate fi pus în funcțiune în câteva minute fără să fie nevoie de echipament special sau pregătire de specialitate.

Euroclass Vision este conceput și calibrat special pentru a oferi măsurători precise ale temperaturii, oferind în același timp posibilitatea distanțării sociale.

Camera de imagini termice se poate conecta la un computer aflat la o distanță de până la 25 de metri, scanând până la 100 de oameni pe minut.

 
 

Camera foto de înaltă precizie măsoară temperatura suprafeței pielii în timp ce persoanele intră în clădire, iar obiectivul său cu unghi larg funcționează continuu, în timp real, pe măsură ce trec oamenii.

Temperaturile ce depășesc pragul predeterminat sunt detectate imediat. Sistemul salvează automat imaginea persoanei, afișează o alertă pe laptop (și emite o alertă sonoră opțională), ceea ce permite detectarea rapidă a persoanelor cu febră.